Catetere, Sonde, Tuburi

Categoria de сatetere, sonde, tuburi reprezintă o gamă largă de materiale medicale utilizate în diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor medicale ale pacienților, cum ar fi problemele urinare sau digestive. Acestea sunt dispozitive medicale tubulare, flexibile, introduse în corpul pacientului pentru a îndeplini diverse funcții. Iată câteva exemple de astfel de materiale medicale:

Catetere urinare: sunt utilizate pentru a ajuta la drenarea urinei din vezica urinară în afecțiuni precum incontinența urinară, retentia urinară sau după intervenții chirurgicale.

Sondă nazogastrică: este un tub introdus prin nas sau gură și până în stomac pentru a ajuta la administrarea hranei și lichidelor sau la evacuarea conținutului gastric.

Sondă Foley: este un cateter urinar special, care este introdus în uretră și avansează până în vezica urinară și are o balonare la extremitatea sa pentru a o menține în poziție.

Aceste materiale medicale sunt utilizate într-o varietate de situații medicale, cum ar fi intervențiile chirurgicale, tratamentele medicale și îngrijirea de rutină a pacienților.

Utilizarea lor trebuie să fie realizată sub supravegherea și îndrumarea unui medic specializat pentru a minimiza riscurile și a maximiza beneficiile pentru pacienți.

Catetere de urologie și aspirație, varietatea largă de catetere de la JS Medical le permite atât urologilor, cât și anestezilor să își desfășoare activitatea zilnică.

JS Medical are în sortimentul său o mare varietate de diferite dimensiuni de catetere urologice Nelaton și catetere Foley bidirecționale.

Precum și o gamă largă de diferite dimensiuni de catetere de aspirație.