Despre noi

Despre noi și povestea noastră:

În 2010, TOV JS Ukraine și-a început activitățile ca unitate independentă a companiei JS Ukraine. Activitatea vizează distribuția angro de consumabile medicale.

În 2017 s-a născut ideea JS Medical Bulgaria, iar puțin mai târziu, în 2018, compania a intrat pe piața bulgară cu o selecție mică, dar cu o dorință și o ambiție uriașă de dezvoltare. Câțiva ani mai târziu, la sfârșitul anului 2021, s-a născut ideea JS Medical Greece. La mijlocul anului 2022, ideea a fost realizată și JS Medical a început să opereze pe piața greacă. Câteva luni mai târziu în acel an, JS Medical a început să opereze și pe piața din România, iar nu după mult timp a fost creată JS Medical România.

JS Medical România se concentrează pe furnizarea de consiliere și vânzarea de produse ginecologice și medicale generale.

De-a lungul anilor, extinzându-ne portofoliul de produse, putem spune cu mândrie că acoperim în totalitate nevoile și cerințele de consumabile pentru specialiști AG, specialiști ORL, laboratoare de diagnostic medical, cabinete stomatologice și saloane de înfrumusețare.

Lucrăm cu o echipă mică, dar unită de profesioniști și experți în vânzări, gata să ajute în orice moment la selectarea produselor din portofoliul nostru de produse.

Aici, în magazinul nostru online, dumneavoastră, clienții și partenerii noștri ne veți putea face rapid, ușor și confortabil comenzile și întrebările dumneavoastră.