Sonde alimentatie CH6 - CH10

158 lei
1.58  Pret 1 nr. lei
(0 Comentarii privind produsul)
Adaugă în preferate
* Condițiile generale
* Condiții privind datele cu caracter personal

Sonde pentru alimentare enterală la copii și adulți, sterile

  • Vizibilitate la Raze-X, fir radioopac marcat la fiecare 1 cm începând cu 5 cm de la vârf până la 40 cm
  • Lungime: 48 cm
  • Steril
  • Ambalare: Ambalat individual și 100 buc.
  • Capăt distal închis (canal surd) cu două deschideri laterale
1.58 lei
Sondă de hrănire pentru prematuri sondă nazogastrică
158 lei

Sondele de alimentație sunt dispozitive medicale utilizate pentru a furniza nutrienți și hidratare pacienților care nu pot consuma alimente și lichide prin gură. Aceste dispozitive sunt introduse prin intermediul unei deschideri naturale, cum ar fi nasul sau gura, sau prin intermediul unei incizii în peretele abdominal.

Sondele de alimentație sunt utilizate într-o varietate de situații medicale, cum ar fi în cazul pacienților cu cancer, boli digestive, probleme de înghițire sau în urma unor intervenții chirurgicale. Aceste dispozitive ajută la menținerea nutriției și hidratării pacienților, permițându-le să se recupereze și să își mențină greutatea corporală.

Sonda de hranire pentru prematuri este o sonda subtire si flexibila, care este introdusa prin nas sau gura, trecand prin esofag si stomac, pentru a furniza hrana si/sau medicamente direct in stomac. Acesta este utilizat pentru prematurii sau nou-nascutii care nu pot manca sau bea prin gura, precum si pentru a furniza hrana sau medicamente cu precizie.