Dispozitiv recoltare RAMPIPELLA cu 4 gauri, gradat

Top
8.5
(0 Comentarii privind produsul)
Adaugă în preferate
* Condițiile generale
* Condiții privind datele cu caracter personal

Chiureta de aspirație endometrială Pipelle“ de unica folosinta

  • Steril
  • Vârf ecogen și atraumatic
  • Piston cu opritor
  • Diametru exterior 3,1 mm
  • Diametru interior 2,6 mm
  • Dispozitivul este gradat de la 2 la 12 cm (diviziune 1 cm)
  • Ambalat unic și 25 buc.

8.50
Dispozitiv recoltare endometriala „Pipelle“
8.5

Chiureta pentru biopsie endometrială este un medical dispozitiv de unică folosință utilizat pentru de biopsie aspiratia endometrială si a preleva o mică bucată de țesut din superficial al mucoasei uterine (endometrul). O biopsie endometrială poate fi efectuată pentru a ajuta la diagnosticarea anomaliilor uterului cum ar fi sângerarea uterină anormală, infertilitatea, cancerele uterine, evaluarea stării de fertilitate a pacientei sau a testa răspunsul pacientei la terapia hormonală. Biopsia este metoda care stabileşte cu certitudine natura şi gravitatea unei leziuni furnizînd material pentru examen histopatologic.

Biopsia endometrială prin aspiraţie, efectuată în ambulator, utilizând pipela Chiureta endometrială „Pipelle“ conferă alături de o acurateţe diagnostică aproape similară curetajului uterin clasic (90-98%), avantajele simplităţii tehnice în condiţiile scăderii numărului de complicaţii şi creşterii confortului pacientei, fără a necesita anestezie.

O biopsie endometrială este o procedură medicală prin care o mică bucată de țesut din mucoasa uterului (endometrul) este îndepărtată si se inserată în uter printr-un orificiu cervical și apoi îndepărtată rapid, cu scopul de a preleva un mic eșantion de țesut endometrial. 

Fragmentele de țesut extrase sunt trimise către laboratorul de anatomie patologică pentru a fi examinate.

Această  procedură care durează între 5 și 15 minute în cabinetul medicului ginecolog sau într-un spital și de obicei nu necesită o perioadă de recuperare prelungită.

Produs de unica utilizare, impachetat individual si sterilizat cu oxid de elilena (EtO).