Dispozitiv recoltare RAMPIPELLA cu 4 gauri, gradat

Top
42.01 lei
(0 Comentarii privind produsul)
Adaugă în preferate
* Condițiile generale
* Condiții privind datele cu caracter personal

Chiureta biopsie endometriala Pipelle“ de unica folosinta

  • Steril
  • Vârf ecogen și atraumatic
  • Piston cu opritor
  • Diametru exterior 3,1 mm
  • Diametru interior 2,6 mm
  • Dispozitivul este gradat de la 2 la 12 cm (diviziune 1 cm)
  • Ambalat unic și 25 buc.

42.01 lei
Dispozitiv recoltare endometriala „Pipelle“
42.01 lei

Chiureta pentru biopsie endometrială este un dispozitiv medical de unică folosință utilizat pentru prelevarea de țesut din mucoasa uterului (endometru) prin aspirație. Această procedură poate ajuta la diagnosticarea unor probleme uterine, cum ar fi sângerarea uterină anormală, infertilitatea, cancerele uterine, evaluarea fertilității pacientei sau monitorizarea răspunsului pacientei la terapia hormonală. Biopsia endometrială furnizează material pentru examen histopatologic, ceea ce permite determinarea exactă a naturii și gravității unei eventuale leziuni.

Biopsia endometrială prin aspirație, care poate fi efectuată în regim ambulatoriu, cu ajutorul pipetei Chiureta endometrială "Pipelle", oferă o precizie diagnostică apropiată de cea a curetajului uterin clasic (90-98%). Are avantajul unei tehnici mai simple, reducând astfel riscul de complicații și sporind confortul pacientei, fără necesitatea unei anestezii.

Procedura de biopsie endometrială implică prelevarea unei mici bucăți de țesut din endometru, introducându-se o pipetă prin orificiul cervical al uterului și apoi extrăgându-se rapid un eșantion de țesut. Aceste fragmente de țesut sunt ulterior trimise la laboratorul de anatomie patologică pentru examinare.

Această procedură, care durează între 5 și 15 minute și se efectuează în cabinetul medicului ginecolog sau într-un spital, de obicei nu necesită o perioadă de recuperare prelungită.

Produsul este de unică folosință, ambalat individual și sterilizat cu oxid de etilenă (EtO).